Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Horeca Advisor OOH

Functie

Als Horeca Advisor binnen het Out Of Home team van La William bent u bovenal een echte relatiebouwer. Iemand die mensen van nature aanspreekt, oprecht geïnteresseerd is, hun verwachtingen kent en, indien mogelijk, ook een antwoord biedt op hun actuele behoeften. Iemand die altijd de juiste zakelijke kansen ziet, hierop weet in te spelen en over de nodige overtuigingskracht beschikt.

In deze functie bezoekt u dagelijks klanten uit de wereld van frituren, broodjes- en pitazaken bij u in de buurt. U weet als geen ander wat deze klanten doen, wat hen bezighoudt, hoe zij hun onderneming willen ontwikkelen en vooral… hoe u hen vanuit La William verder helpt. Klanten kunnen echt op u rekenen voor nuttig advies en het identificeren van markttrends. Zelf hebt u een constante dorst om uw expertise in de fastfoodsector uit te breiden.

U bent overtuigd van de kwaliteit van de sauzen en van de uitstekende service van het verkoop team van La William OOH. Daarnaast maakt u het bekend aan iedereen die het wil horen en weet u het netwerk van klanten actief uit te breiden. Dit alles doet u samen met uw collega Horeca Advisors en onder deskundige begeleiding van de Sales Manager. Daarnaast kunt u beroep doen op een performant intern sales team.

Profiel

Aanbod

U komt terecht in een gezellig, familiaal bedrijf dat tegelijk een ambitieuze topper is inzake kwaliteit en service. Er wacht u een aantrekkelijke, standvastige en relatieopbouwende functie met bijhorende verantwoordelijkheden en positieve uitdagingen. U kunt er uw commerciële talenten ten volle benutten en laten groeien.

Het verloningspakket, inclusief bedrijfswagen, zijn marktconform en aangepast aan uw kennis en ervaring.

Interesse ? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar HR@lawilliam.be