Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Deze zomer steekt La William trouwe kopers een hart onder de riem met een grootse kortingsactie. Tot en met 20 juli 2023 krijg je immers -1,25€ korting bij aankoop van 2 producten uit het La William gamma naar keuze. De actie vindt plaats in alle Intermarché winkels, Carrefour Hypermarkten en een groot deel Carrefour Markets & Delhaizes. Wil jij ook je voordeel doen? Rep je dan snel naar je plaatselijke supermarkt!

Mayonaise, iedereen kent de heerlijk witgele saus wel. Bij La William onderscheiden we 3 soorten:

Welke variant je ook kiest, ze zijn allemaal heerlijk bij frietjes, groentenburgers & allerhande snacks! Smakelijk!

La William werd geboren in 1963. De oorsprong van het merk gaat echter al terug tot voor de Expo-58 jaren. Maar wist je ook dat de echte wortels van La William in de frituurwereld liggen?

Al van in de jaren ’60 maakt La William sauzen in het Brabantse Londerzeel. Kleinschalig, ‘van bij ons’ en met respect voor traditie en authenticiteit. En het is net deze combinatie die er voor zorgde dat elke frituur in België La William leerde kennen. Het merk legde de focus dan ook vooral op het onderhouden van sterke relaties met de frituuruitbaters én hen een uitstekende service bieden. Dit gaf de friturist een gevoel van vertrouwen en zekerheid. Zo groeide het bedrijf uit tot de vaste waarde die het vandaag voor menig frituur is.

Naar jaarlijkse gewoonte gaan heel wat jeugdbewegingen in de zomer op kamp. Zo ook Chiro Liezele, Chiro Bornem en KSA Puurs, verenigingen in de directe omgeving van La William.

Op zomerkamp gaan is immers dé ideale manier om nieuwe vrienden te maken, samen te werken, onafhankelijk te worden, te ravotten en zoveel meer. Omdat het organiseren van zo’n kamp vaak heel wat energie & financiële middelen vergt van de leiding, tracht La William de plaatselijke verenigingen hierin bij te staan, door jaarlijks heel wat van onze sauzen te doneren. Op deze manier wordt elke maaltijd op kamp een groot succes!