Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Onze historiek

Alles voor een merk met smaak,

origineel, traditioneel en verrassend hedendaags.

 

La William werd geboren in 1963.

De oorsprong van het merk gaat echter al terug tot voor de Expo-58 jaren.

La William is tot op vandaag gevestigd in het Brabantse Londerzeel.

Frietjes met La William saus = onze eetcultuur.

 

Al die tijd is La William bezig onze eetcultuur op smaak te brengen en vorm te geven en werd het merk ‘de Smaakmaker van bij ons’. Sinds de vroege beginjaren legt La William een ervaren vakmanschap aan de dag om kwaliteitsvolle smaken te maken.

Vanaf 1963 is La William gedreven door een passie voor sterke producten van eigen bodem en een uitstekende service naar frituuruitbaters en particulieren toe. La William wil een gevestigde waarde zijn van bij ons, volgens de regels van bij ons, zoals wij het graag hebben, zodat het met La William altijd weer even thuiskomen is.

Vandaag is La William een familiebedrijf dat inzet op familiale waarden, een zorgzaam bedrijf, met respect en authenticiteit, gedrevenheid en uitmuntendheid, prikkelend, vernieuwend en veerkrachtig.

Iconische saus wordt vervolgd, La William wil telkens weer verrassen, inspireren en altijd naar meer smaken.

 

Met de creatie van Andalouse zette La William de eerste stap als uitvinder van nieuwe smaken. Sindsdien blijft La William een juiste portie durf combineren met een open blik op de buitenwereld, en een goede dosis creativiteit. Andalouse werd vervolgd door andere uitvindingen zoals Brasil, Riche , nieuwe gebruiksmomenten als de fondue en duurzame ontwikkelingen zoals Vegan Mayo Plantaise, plant based versies van Samuraï , Andalouse en Cocktail, Sweet Ritual , Southern Garden en Mouth-Watering Heights. Alles voor de Smaak !