Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Riche Riche achtergrond
Riche
« »

Riche

Ga voor een saus met karakter, ga voor Riche. Dat is de prinsessenroze tartaarsaus van La William, op basis van verse uien, specerijen en limoensap. Hoe de saus die typische kleur krijgt? Dankzij de rijpe veenbessen die we eraan toevoegen! Omdat we die ingrediënten zo nauwgezet selecteren, krijg jij een heerlijk frisse saus – een unieke variant van de tartaresmaak. Een absolute aanrader bij vis- en kipgerechten. Of bij jouw portie knapperige frietjes!
Wist je dat?
  • Riche deel uit maakt van onze 3 meest bekende sauzen? La William vond midden vorige eeuw immers Andalouse, Brasil & Riche uit. Vooral Riche staat vandaag nog erg bekend als "de roze saus" uit het frituur die een heerlijk verrassende toets geeft aan frietjes. Heb jij ze al geprobeerd?
  • La William maakt bijna al haar koude sauzen op basis van kwalitatieve koolzaadolie. Deze keuze werd in eerste instantie gemaakt in functie van de smaak. Koolzaadolie heeft immers een zeer neutrale smaak en een aangenaam mondgevoel. Ideaal dus, voor de productie van sauzen en vinaigrettes. Dankzij de neutrale smaak van de olie komen de smaken van de ingrediënten en kruiden maximaal tot hun recht. In het dagelijkse leven wordt koolzaadolie ook vaak gebruikt in de keuken.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden