Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Samuraï Samuraï achtergrond
Samuraï

Samuraï

Als je Banzaï al te pikant vond, dan heb je onze Samurai zeker nog niet geproefd! Zonder twijfel dé pikantste saus uit het gamma van La William. Deze hete saus met rode chilipepers moet je gewoon geproefd hebben! Nog een kleine tip; is de saus toch een beetje té heet? Blus je mond dan met tomatensap, citroen- of limoensap maar nooit met water! Samurai is ideaal bij gevogelte zoals kippenblokjes, kippenreepjes, maar ook bij rood vlees of frietjes.
Wist je dat?
  • Je hebt iets gegeten dat toch net een beetje té heet was? Blus dan nooit je mond met water! Capsaicine – de stof die het prikkende gevoel veroorzaakt – is een olie en lost dus niet op in water. Met andere woorden: het verspreidt zich over je ganse mond! Beter is om je mond te spoelen met tomatensap, citroen- of limoensap. Het zuur zal de alkaline van de capsaicine oplossen. Capsaicine lost ook op in alcohol, en droog brood of rijst eten helpt ook. Je kan natuurlijk ook aanleren om pikant te eten. Stilletjes aan heter en heter zou helpen...
  • We sinds 2021 ook een Vegan Samuraï op de markt brachten. Deze saus kreeg de naam "Sweet Ritual" en is net iets minder pikant dan deze Samuraï. Voor de liefhebbers voegden we aan de vegan variant een "zoete toets" toe.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
650 ml
Ingrediënten Voedingswaarden