Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tartare Tartare achtergrond
Tartare

Tartare

Tartare, dé klassieker uit de Belgische keuken. Heerlijk romige saus met knapperige stukjes verse ui, een frisse mix van lentekruiden & een fijne zurigheid. De fijne zure smaken heerlijk bij koude vis- of vleesgerechten, zomerse slaatjes, gegrilde paling en krokante frietjes.

Wist je dat?
  • De Tartare van La William maken we op basis van echte uien. Deze groente maakt deel uit van de knoflookfamilie en heeft een scherpe smaak en geur. De geur diende oorspronkelijk om te verhinderen dat dieren de plant zouden opeten en ziek zouden worden. Het is ook deze geur die ervoor zorgt dat je ogen tranen bij het snijden van een ui. Een duikbril opzetten heeft dus weinig zin. Word je overvallen door de geur, wrijf dan zeker niet in je ogen. De kans is groot dat je sap van de ui aan je handen hebt, en het irriterende gevoel versterkt. Het zou helpen om de uien in de koelkast te bewaren. Bij het versnijden van koelkastkoude uien zou er minder zwavel vrijkomen, en zouden je ogen dus minder gaan tranen.
  • Veel mensen Tartare verwarren met Remouladesaus? Het grootste verschil tussen beide sauzen is dat er in Tartare eieren zitten, en in de remouladesaus niet!
  • Ontdek zeker ook onze Veggies Tartare!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml 650 ml 700 ml
Ingrediënten Voedingswaarden