Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Cocktail Cocktail achtergrond
Cocktail

Cocktail

Zo bont als de staart van een haan, zo rijk smaakt de Cocktail saus van La William. Maar niet te extreem, hé. Neen, zacht van smaak en smeuïg van textuur. Feestelijk dus. En weet je waarom? Omdat we authentieke Schotse single malt whisky toevoegen. Dát is het geheim van de meester. Ideaal om jouw verfijnde visgerechten en zeevruchtenschotels helemaal ‘af’ te maken. Of … om je aperitief-groentjes te dippen in een heerlijke … dipsaus. Zalig!

Wist je dat?
  • Cocktail betekent letterlijk ‘de staart van een haan’. Waar de naam vandaan komt, is niet meteen duidelijk. Van de kleurrijke – net zo kleurrijk als de staarten van hanen – drankjes die gemixt werden of van ‘cock-tailed’, de naam die men in de 18de eeuw gebruikte voor niet-raszuivere – gemixte – renpaarden. Wat er ook van zij: cocktails, of het nu om de drankjes, de gerechten of de sauzen gaat, hebben altijd iets feestelijks en altijd is er wel iets alcoholisch in verwerkt.
  • In onze Cocktail zit lekkere whisky: ons geheim voor de beste smaak!
  • Ga je liever zelf aan de slag met een zelfgemaakt sausje? Meng dan onze La William Tomato Ketchup met wat Mayonaise & voeg een scheutje whisky toe!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden