Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Tomato Ketchup Tomato Ketchup achtergrond
Tomato Ketchup

Tomato Ketchup

Tomato ketchup van La William maken we met uitsluitend verse ingrediënten en de beste tomaten.  Zo vormen we de basis tot een volle en intense smaak. Het authentieke bereidingsproces, in combinatie met de perfecte bijgevoegde kruidige toets ontworpen door onze La William chefs, vormt het ontstaan van deze unieke en sublieme ketchup. Lekker bij frietjes, op hamburgers & hotdogs!
Wist je dat?
  • Ketchup niet altijd op basis van tomaten gemaakt werd, in de eerste recepten van de saus kwamen er zelfs geen tomaten aan te pas. Wellicht waren het de Amerikanen die later tomaten aan het recept toevoegden, maar ook dat is geen zekerheid.
  • Tomato Ketchup de tweede meest gegeten saus is in België? Op nummer één staat de traditionele mayonaise.
  • La William ook Curry Ketchup heeft? Deze saus is uitsluitend voor professionele klanten beschikbaar in verpakkingen vanaf 1L.
  • De woorden Ketchup & Ketjap kriskras door elkaar gebruikt worden, ook al zijn het twee totaal verschillende sauzen. Ketchup is een zoete saus op basis van tomaten, terwijl ketjap een Indonesische variant is van de traditionele Chinese sojasaus die van sojabonen gemaakt wordt.
  • Ben je professional en ben je nog op zoek naar heerlijke recepten met onze Ketchup? Bekijk dan snel de receptenpagina op onze lawilliamprofessional website!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
700 ml
Ingrediënten Voedingswaarden