Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Hamburger Hamburger achtergrond
Hamburger

Hamburger

“Een hamburger is een hamburger, hé.” Mwa … voor zover je het broodje, het vlees en de groenten bedoelt. Maar de heerlijke La William-saus met augurk en onze eigen mosterd zorgt toch voor iets héél speciaals, hoor! De extra vaste structuur houdt de saus perfect op jouw Gourmet Burger en Haute-dog. Til jouw homemade creatie op een hoger niveau dankzij onze Hamburgersaus. Het mag dan al een typisch Amerikaans gerecht zijn. Maar de authentieke smaak? Die is lekker Belgisch, die komt van bij ons!

Wist je dat?
  • De oorsprong van de hamburger al teruggaat naar de jaren 1900. Toen al werden er traditionele hamburgers geserveerd, en dan vooral in de Verenigde Staten. Al zijn er andere hypothesen die beweren dat het gerecht in de stad Hamburg in Duitsland is ontstaan.
  • Er anno 2024 enorm veel variaties zijn van de traditionele hamburger met rundsvlees? Zo heb je tegenwoordig Fishburgers, Kipburgers en echte Gourmetburgers die iets exclusiever zijn. Ben je professional en nog op zoek naar een lekker hamburgerrecept? Bekijk dan zeker onze Inspiratiepagina van de Lawilliamprofessional website.
  • We speciaal voor op jouw heerlijk hamburger ook nog een andere saus ontwikkelden die er perfect bij past? Onze Triple Burgercue.
  • Probeer onze hamburgersaus ook zeker met de La William burger of rode bietenburger!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden