Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Triple Burgercue Triple Burgercue achtergrond
Triple Burgercue

Triple Burgercue

Triple Burgercue of Triple BC voor de vrienden, is een pittige getomateerde hamburgersaus met heerlijke geroosterde uitjes. Het is een triple smaaksensatie van zoet, zuur en pittig die één heerlijke saus vormen. De triple Burgercue is dé onmisbare saus die jouw traditionele hamburger die extra touch geeft.
Wist je dat?
  • Het idee voor onze Triple BC saus ontstond vanuit gebruiksgemak voor frituristen. Soms heb je niet veel tijd en moet het snel gaan. Op die momenten kan je tijd winnen door de Triple BC saus. Voor de bekendste hamburger in het frituur gebruik je immers vaak 3 sauzen. Triple BC combineert deze 3 sauzen tot één smaaksensatie van zoet, zuur & pittig.
  • Zin in een snelle hap? Beleg een zacht hamburgerbroodje met een sappige hamburger, wat schijfjes knapperige augurk, frisse ijsbergsla en een plakje cheddar kaas. Werk af met een heerlijk streepje Triple Burgercue saus van La William en tover een smile op je gezicht!
  • La William de Triple Burgercue saus & Hamburgersaus allebei uitvond speciaal voor op hamburgers. Zo pimp je jouw hamburger snel tot een echte "Gourmet Burger".
  • Ben je professioneel en nog op zoek naar een nieuwe & unieke hamburger voor je zaak? Neem dan zeker een kijkje op onze La William Professional website voor inspiratie!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml
Ingrediënten Voedingswaarden