Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Andalouse Andalouse achtergrond
Andalouse
»

Andalouse

Dé pittige saus van zorgvuldig geselecteerde tomaten & met als inspiratiebron de befaamde Spaanse gazpacho. Naast tomaten bevat onze Andalouse speciaal geselecteerde kappertjes, onze eigen La William mosterd & een pittige kruidenmix. Al deze ingrediënten samen vormen een heerlijke saus die perfect bij frietjes, satés & alle soorten rood vlees past.
Wist je dat?
  • Wist je trouwens dat La William de uitvinder is van de Andalouse? Ondertussen is het al meer dan 40 jaar geleden, maar bij La William zijn we het niet vergeten: wij waren de eersten die de enige echte Andalouse saus op de markt hebben gebracht! Voor het recept lieten we ons inspireren door gazpacho. Deze koude Spaanse tomatensoep komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje – Andalusië – waar het te warm is voor échte soep.
  • Net als in gazpacho, vind je in deze saus van La William ook heel wat groenten. Het belangrijkste ingrediënt zijn natuurlijk de tomaten.
  • Hoe we er zoveel pit en smaak in brengen? Met lekkere mosterd, ansjovis en wat kappertjes. Na 40 jaar is ons recept nog altijd even succesvol en heeft de Andalouse van La William een vaste stek veroverd in vele koelkasten.
  • Ontdek ook onze heerlijke recepten met La William Andalouse!
  • Naast Andalouse is La William ook de uitvinder van Brasil & Riche.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml 650 ml 700 ml
Ingrediënten Voedingswaarden

Ook heel lekker warm! Zachtjes opwarmen met een scheutje room of met de vleesjus

Probeer onze tip

Recepten met Andalouse saus