Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Pitta Pitta achtergrond
Pitta

Pitta

Iedereen kent de witte pitta-saus op basis van knoflook. En toch valt die van La William meteen op tussen alle andere varianten. Want wij vertrekken van onze eigen mosterd. Die geeft een pittige toets, subtiel verscholen in het volle smaakpalet. De geheime La William-kruidenmix doet de rest. Geef je gerecht een oosters tintje dankzij Belgisch vakmanschap. Geef jouw shoarma, gyros en pitavlees een exotische toets en geniet. Pitta van La William is bovendien ook heerlijk bij zelfgemaakte falafel balletjes, ontdekt ons recept met koriander, masalakruiden, chilipoeder en komijn.
Wist je dat?
  • In ons taalgebruik betekent pita het gehele broodje inclusief vlees en groenten. Maar eigenlijk duidt de oorspronkelijke betekenis alleen op het platte broodje.
  • Volgens de overlevering is het pitabroodje uitgevonden door de Bedoeïenen (4000 jaar geleden), die hun brood bakten tijdens de bereiding van het avondmaal. Ze kneedden bloem en water tot bolletjes en bakten het deeg in open vuur. Het platte brood is een van de oudste soorten brood, omdat het geen oven en zelfs geen pan nodig is om het te bakken.
  • Je ook heel makkelijk je eigen pitasaus kan maken? Hiervoor meng je wat mayonaise & yoghurt met look en werk je af met een scheutje azijn.
   
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml 650 ml 700 ml
Ingrediënten Voedingswaarden