Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Vegan Cocktail Mouth-Watering Heights Vegan Cocktail Mouth-Watering Heights achtergrond
Vegan Cocktail Mouth-Watering Heights

Vegan Cocktail Mouth-Watering Heights

Zo bont als de staart van een haan, zo rijk smaakt de vegan Cocktail saus van La William. Maar niet te extreem, hé. Neen, zacht van smaak en smeuïg van textuur. Feestelijk dus. En weet je waarom? Omdat we authentieke Schotse single malt whisky toevoegen. Dát is het geheim van de meester. Ideaal om jouw verfijnde gerechten helemaal ‘af’ te maken. Of … om je aperitief-groentjes te dippen in een heerlijke… dipsaus. Zalig!
Wist je dat?
  • Onze Vegan cocktail saus ook het Europees erkende V-label draagt. Dit label is afkomstig van een onafhankelijke organisatie die er op toeziet dat de saus met 100% zekerheid vegan is. Hiervoor controleren zij onder andere het hele productieproces & zien ze erop toe dat de saus niet in aanraking komt met dierlijke producten.
  • Zin in een snel en lekker gerechtje? Dompel wat groentjes in een tempura deeg en frituur ze. Werk af met Vegan Cocktail, sesamzaadjes, limoensap en munt. Je vindt het hele recept op onze receptenpagina.
  • La William nog 3 andere vegan sauzen op de markt heeft gebracht; Vegan Mayo Plantaise, Vegan Samurai Sweet Ritual & Vegan Andalouse Southern Garden!
  • Meer informatie over deze saus & verkooppunten vind je ook terug op onze speciale vegan website.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden