Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sales Promotor Retail Brussel & Vlaams/Waals Brabant

Uw functie als Sales Promotor:

Als Sales Promotor Retail krijgt u bij La William alvast enkele sterk afwisselende en boeiende uitdagingen geserveerd. U commercialiseert er namelijk zoveel meer dan louter een product, u vertegenwoordigt er een heus merk met een uitgesproken stijl en een hoge kwaliteit!

Met deze visie in het achterhoofd maximaliseert u de vooropgestelde omzetdoelstellingen bij een bestaande klantenportefeuille, voornamelijk F1 en F2 winkels. Vanuit een permanente aanwezigheid in the field verstevigt u uw klantenrelaties en stelt u proactief merkversterkende merchandising en creatieve promoacties voor. Om succesvol te zijn, bent u ook regelmatig aanwezig of neemt u deel aan beurzen. Zo weet u o.a. ook als geen ander wat er leeft bij de klanten binnen uw regio.

U maakt bij dit alles deel uit van een sterk dynamisch team. Samen met hen en de Sales Manager wordt steeds bekeken hoe de markt het best kan benaderd worden. Rapporteren doet u rechtstreeks aan deze Sales Manager.

Uw profiel

Wat La William u aanbiedt:

Allereerst een aangename werkomgeving in een gezellig, familiaal bedrijf dat tegelijk een ambitieuze leider is die staat voor topkwaliteit en topservice.

U krijgt binnen de organisatie, na een gedegen opleiding, voluit de mogelijkheden om uw commerciële en creatieve kwaliteiten in te zetten. Er is een mooi vast salaris voorzien aangevuld met een firmawagen met tankkaart en andere extralegale voordelen.

Is uw interesse alvast geprikkeld?

Stuur dan je  CV en motivatiebrief naar recruiting@lawilliam.be