Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Américaine Chef Américaine Chef achtergrond
Américaine Chef

Américaine Chef

Een sterk gekruide saus die krachtig smaakt. Het geheim van deze saus zit in de pittige & originele La William kruidenmix. Ook kappertjes, verse uien en kervel maken deze saus tot een succesformule. Américaine Chef van La William smaakt heerlijk bij alle soorten rood vlees, maar ook bij vis en knapperige frietjes! Dankzij de diepe & pittige smaak is deze saus ook erg geschikt bij calamares of ribbetjes. Américaine Chef is de pittigste van de Américaine sauzen bij La William.
Wist je dat?
  • Je vraagt je af waar de frisse smaak van de Américaine Chef van La William vandaan komt? Het zijn de kappertjes! Kappertjes zijn de ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant. De plant komt voornamelijk voor in landen rond de Middellandse Zee: vooral in Spanje, Frankrijk en Italië. Kappertjes worden bewaard in zout of azijn, en in de keuken zijn ze heerlijk in eigerechten, op broodjes gerookte zalm, bij visgerechten en op pizza's. Wist je trouwens dat België een van de grootste verbruikers van kappertjes is ter wereld? Dat hebben we te danken aan onze américain préparé of filet américain.
  • Naast Américaine Chef heeft La William ook een andere variant, die iets kruidiger smaakt & meer groenten bevat, ontdek zeker ook deze Américaine Maison.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml 650 ml 700 ml
Ingrediënten Voedingswaarden