Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Américaine Maison Américaine Maison achtergrond
Américaine Maison

Américaine Maison

Américaine Maison, de naam alleen al doet je watertanden: een beetje Frankrijk, met een scheut Amerika en dat gebonden door écht vakmanschap uit … België. Jahaaa … dat is de aloude rode saus met verse uien, kappertjes en de krachtige La William-kruidenmix. Dat rijke smaakpalet past precies bij jouw zomerse tomatensalade, knapperige frietjes, hartige hamburgers of sappige steak. En natuurlijk als basis voor jouw filet américain, da’s evident! Kortom, het beste van Amerika maar dan van bij ons. Smakelijk!
Wist je dat?
  • De Américaine Maison van La William haalt zijn kenmerkende smaak uit de verse kruiden én de kappertjes. Kappertjes, dat zijn ongeopende bloemknopjes van de kappertjesplant. Die komt voornamelijk voor in landen rond de Middellandse Zee: vooral in Spanje, Frankrijk en Italië. Kappertjes worden bewaard in zout of azijn, en in de keuken zijn ze heerlijk in eigerechten, op broodjes gerookte zalm, bij visgerechten en op pizza's. Wist je trouwens dat België een van de grootste verbruikers van kappertjes is ter wereld? Dat hebben we te danken aan onze américain préparé of filet américain.
  • Probeer naast Américaine Maison ook zeker onze Américaine Chef! Deze is net iets pittiger & bevat minder kruiden dan deze variant. Als je de twee sauzen naast elkaar zet proef je meteen het verschil! Welke is jouw favoriet?
 
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden