Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Steak Andalouse

Kies een steak (+/- 250 g per persoon) van ongeveer 2 cm dik. Haal het vlees op voorhand uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit je grillpan op hoog vuur en wacht tot ze gloeiend heet is. Verwarm de oven voor tot 160°C. Kruid de steak aan beide kanten met voldoende peper en zout. Grill het vlees 2 minuten en draai het dan een kwartslag. Grill het nog 2 minuten. Draai de steak om en grill het 1 minuut langs de andere kant. Leg het vlees in een warme ovenschaal en gaar het ongeveer 10 minuten verder in de oven, afhankelijk van de bakwijze die je lekker vindt. Haal de steak uit de oven en laat ‘m nog 10 minuten rusten onder zilverpapier. Lekker met gestoomde groentjes en met … La William Andalouse!