Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Steak Andalouse

Steak Andalouse:

  • Kies een steak (+/- 250 g per persoon) van ongeveer 2 cm dik.
  • Haal het vlees op voorhand uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
  • Verhit je grillpan op hoog vuur en wacht tot ze gloeiend heet is. Verwarm de oven voor tot 160°C.
  • Kruid de steak aan beide kanten met voldoende peper en zout.
  • Grill het vlees 2 minuten en draai het dan een kwartslag. Grill het nog 2 minuten. Draai de steak om en grill het 1 minuut langs de andere kant.
  • Leg het vlees in een warme ovenschaal en gaar het ongeveer 10 minuten verder in de oven, afhankelijk van de bakwijze die je lekker vindt.
  • Haal de steak “Andalouse” uit de oven en laat ‘m nog 10 minuten rusten onder zilverpapier. Lekker met gestoomde groentjes en met … La William Andalouse!