Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Veggies Tartare Veggies Tartare achtergrond
Veggies Tartare

Veggies Tartare

De nieuwste Tartare van La William kreeg de naam Veggies Tartare. Waarom? Omdat er aan het recept extra veel veggies toegevoegd werden, jouw garantie op een Tartare boordevol smaak. Dankzij de grote hoeveelheid veggies & fijne kruiden in deze Veggies Tartare is hij bovendien extra crrrrrrunchy!
Wist je dat?
  • Veel mensen Tartare verwarren met Remouladesaus? Het grootste verschil tussen beide sauzen is dat er in Tartare eieren zitten, en in de Remouladesaus niet! Bovendien bevat Remouladesaus vaak ook heel wat meer kruiden dan een traditionele Tartare.
  • Steak Tartare zoals we het nu kennen vroeger echt een fijngehakte steak was die geserveerd werd met Tartaresaus. In de loop van de jaren werd de naam "Steak Tartare" echter sowieso gebruikt ook al werd het vlees vaak niet meer geserveerd met Tartaresaus.
  • Je heel makkelijk je eigen tartaresaus kan maken?
    • Snij wat sjalot, verse peterselie, bieslook & dragon fijn.
    • Kook enkele eieren voor minimaal 8 minuten.
    • Pel en plet de eieren en voeg ze toe aan de kruiden.
    • Snij wat augurk & kappertjes fijn.
    • Voeg alle ingrediënten samen in een kom en voeg er romige mayonaise aan toe.
    • Kruid af naar smaak met peper & zout. Smakelijk!
  • We ook nog een andere, meer traditionele tartare in ons gamma hebben? Ontdek hem hier.
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden