Waar bent u naar op zoek?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Pepersaus Pepersaus achtergrond
Pepersaus

Pepersaus

Voor de volle, evenwichtige smaak selecteert La William de allerbeste pepers uit verschillende pepersoorten. Die slimme mix garandeert een écht smaakaccent op jouw bord. Het is jouw pittige sauskeuze voor vleesgerechten zoals kip en steak. Maar evengoed voor een portie knapperige frietjes! Wil je helemaal gastronomisch gaan? Verwarm je Pepersaus dan lichtjes met een scheutje room of vleesjus: La William weet wat fijnproevers appreciëren. Geniet voluit van ons Belgische smaakvernuft.
Wist je dat?
  • Peper deed in de oudheid dienst als betaalmiddel. In ons dagelijks woordgebruik vind je daar nog heel wat restanten van terug. Denk maar aan peperduur, of betalen in speciën. Mensen gebruikten specerijen zelfs om hun belastingen mee te betalen!
  • Zout was ook een betaalmiddel, waar zelfs hoge cijnzen werden op geheven. Het woord salaris is verwant aan zout (sal in het Latijn).
  • Er heel wat verschillende soorten peper bestaan?
    • Zo heb je de groene peper, die komt van de onrijpe vruchten van de peperplant.
    • Daarnaast heb je ook de zwarte peper, waarbij de peperbolletjes gedroogd worden.
    • De witte peper ontstaat uit de rijpe vruchten van de peperplant.
    • De rode peper ontstaat als de peperbes aan de plant rijpt.
  • Zin in eens iets anders dan pepersaus bij je steak? Ontdek dan ons recept van de steak Andalouse!
SPICY
Weinig spicy Medium spicy Zeer spicy
FORMAAT
280 ml 300 ml
Ingrediënten Voedingswaarden